Whatsapp Whatsapp
Telefon Call now

F.A.Q

1-ARE HAIRS AFTER PLANTING SHEDDING? AND IF HAIRS ARE SPILLED WHEN DO HAIRS START TO GO GROW AGAIN?

Answer: 15 days after planting live hair roots is lost by shredded tops of hair. This loss will not damag the roots remains inside. Loss may take up to 2 months, then from the 3rd month  roots starts to grow and emerge , bu çıkma ve elongation process continues until 6 months to 12 months.

2-HOW LONG SHOULD BE YOUR HAIR LENGTH IN PLANTING PERIOD?

Answer: In order to be comfortable transplantation of the roots of your hair it must be reduced to (number 1) app. ¼ inches. The reason for this, during tissue transplant from the neck area kullandığımız the diameter of the tool we call punch should be 0.7 or 0.8 mm. In order these ends to release through the skin hair follicles we have cut your neck hair to a cm shortening.

3-TAKEN ROOT BY THE REGION HAIR AGAIN TENDED TO COME?

Answer: Hair does not grow out again from the taken place. The reason is that the texture of the hair there and is released with the root. Therefore, the efficiency of the neck portion, and the person making hair transplantation, in the right proportions, and distribution to transplantation, is very important. Then extended in the field of hair transplantation performed, and transplantations carried off the field, wound and do not leave any trace..

4- AFTER HAIR TRANSPLANTATION, HOW MUCH COMES FORTH A NATURAL LOOK?

Answer: The most important thing here is the right person to determine a forehead lines and right angles, and to open the channel thickness. If; a forehead correct line is not specified to the person, and if the channel does not open in the right direction, carried out sowing operation is far from natural, and people reveal a disturbing image. Transplant the person; well in this regard, the expert, if carried out an operation in accordance with the conditions mentioned above, your image will be quite natural after transplantation.

5-DOES MY HAIR GROW / CAN I GROW THEM ?

Answer: Your transplanted hair grows longer as your existing hair. Your transplanted hair after completing the extension phase may extend as much as you want to your hair, you can dye, can make maintenance. But we want your first year you wait for it. Then you’re free to do everything in your hair.

6-HOW MUCH HOURS DO OPERATIONS CONTINUING ?

Answer: surgery from an average of 6 to 8 hours vary according to the number of grafts will be planted.

7-WHAT IS THE AVERAGE COST?

Answer:  Price range varies depending on the hair frequency . After planting drugs to be used by our patients, shampoo, lotion and two sessions of PRP is also included with the given the price.

8-IN WHAT KIND of EVENTS HAIR THE TRANSPLANT IS NOT PERFORMED?

Answer: the plantation which will be made; If there is insufficient hair in the nape area, and if you have a chronic illness (heart, high blood pressure, diabetes, CA etc.), and the person is allergic to the anesthetic drug to be used, if there is a disturbance that can not be treated in skin,  transplantation can not be done. To make hair transplantation to person; It’s been asked whether the preliminary examination of this condition conducted, and will be asked to provide information on this subject from the patient

9- TRACE LEFT AND HOW MUCH TIME to HEAL?

Answer: Because today we do our planting with FUE technique, since the roots are taken from single donor area,  there will be  no trace in transplantation area. Heal within a few days of the transplant. In the field of transplants; opening channels graft thickness, and because it is in size, will not leave a trace. Any situation does not arise that affect the daily life of the person.

10- SINCE HOW MANY YEARS HAIR TRANSPLANTATION COULD BE DONE?

Answer: In the absence of health problems; 20 years old until the age of 70, everyone can make hair transplantation..

11-CARE SHOULD BE TAKEN AFTER the TRANSPLANTATION ?

Answer: The first 72 hours after transplantation is very important. Transplanted area; After transplantation, until the day to be given by experts, indeed should not be washed and should not be touched. After transplantation; The first 3 days, with 45-degree angle, you must lie on your back. The first week of transplantation; heavy work, stress, sex, and alcohol should be avoided. Transplantation also made of; a place to shoot and to friction, it should be noted. After the initial washing performed with the patient; 15 days, with delicate touch, as described to him, doing the washing, he is able to rid the region of the shell. Also; During 2 months, saunas, and heavy sports should be avoided. Again; the first 2 months, and should be avoided excessive sun, and do not swim. Rain and dust should be avoided. The first 6 months; Transplantation of the place made the cut, not the machine should be done with scissors. Hair should not be used in hair dye completely extended.

12-ADJUSTMENTS OF THE DIRECTIONS OF HAIRS?

Answer: Hair aspects is determined after that will be opened in place of the root. Suitable for your hair direction; through opened channels after hairs prolonged  , you can scan in the desired direction easily. A professional person who opens the channel is very important. Your hair due to incorrect or opening other channels, each of which may be in different directions.

13- THE SHREDDING OF ACTUAL HAIRS ?

Answer: The existing hair is transplanted in the region, there will be space more strongly in the healing phase which will increase the blood supply. Transplantation also made on the spot; where hair exists, unless the channel is opened without damaging the hair, your existing hair, does not take a loss resulting from transplantation. The healing process; there will increase the blood supply, the hair in there, you will be feeding. But in later times; if you are genetically prone to loss, in areas which hair transplantation is not available, you have the possibility of losing hairs. This does not apply to the hair on the nape of the neck.

14- ARE TRANSPLANTED HAIRS COULD BE SHREDDED?

Answer: The hair do not fall over time. In related cause; hair on the nape of the men are genetically not coded to spill. Thus planted hair will stay in a lifetime.

15-PAIN AFTER TRANSPLANTATION ?

Answer: Transplantation which is made with the technique of FUE; After transplantation, there will not be aches and pains. Transplantation at the top of your forehead; can comfortably lie down or because of any tension in your neck numbness, you will not feel pain.

16-WHAT IS GRAFT? HOW MUCH GRAFT COUL BE TRAPLANTED IN EACH SESSION?

Answer: The graft is called a radical piece of tissue from the neck. In each graft has 1, 2 or 3 hair roots. The number of grafts will be planted varies from person to person, but what is right and healthy is to graft between 3500 and 4500 maximum. This is equivalent to between about 10000 and 13000 hair. Trying to take more can lead to irreversible trauma in the neck.